Peder Schiønning blev “Årets Unge FRI rådgiver” i 2019. I Artelia arbejder han som projektchef i afdelingen Laboratorier & Sundhed.
Jeg valgte at arbejde i Artelia på grund af den professionalisme og tilgang til opgaverne, som jeg fik indtryk af ved min ansættelsessamtale. Det var tydeligt, at fællesskabet fylder meget i firmaet, og det var også vigtigt for mig.
Jeg blev kastet ud i opgaverne fra dag ét! Jeg blev en del af et projekt, der var tæt på sin afslutning, hvor jeg med det samme kunne bidrage med konkrete opgaver. Det var en god indslusning, for der var brug for min indsats, og jeg var en del af holdet fra start.
Der er plads til at tænke selv I Artelia fylder det ikke så meget, om man er ung og nyuddannet eller mere erfaren – alle har ret til at spille ind med løsningsforslag og idéer, og der bliver lyttet til velbegrundede argumenter, uanset hvem der fremfører dem. Procedurerne er heller ikke hugget i granit. Løsninger tilpasses til den aktuelle situation, og der er plads til at tænke selv og argumentere for bedre løsninger i de enkelte tilfælde. Det er optimalt for sådan en som mig, der får mere energi af processen end selve resultatet.
Faglig udvikling med turbo på Mulighederne for at udvikle sig fagligt i Artelia er strålende. Jeg oplever ledelsen som meget nærværende, og der bliver lyttet til mine ønsker om kurser og uddannelse eller mere ansvar. Jeg fik muligheden for at uddanne mig til projektleder igennem vores egen uddannelsesplatform.
I 2017-18 kom jeg med i Artelias ledertalentprogram, som er et spændende forløb med workshops, samtaler og undervisning. Her fik jeg en masse værktøjer til at arbejde med relationer, adfærd og motivatorer, som er en kæmpe fordel, når man skal sammensætte teams og få samarbejdet på projekter til at glide. Jeg blev også meget klogere på mig selv og fik på den måde en masse nyt med, som man ikke lærer på studiet.
Stor kontaktflade I dag er jeg projektchef. Udover at holde styr på fremdrift, kvalitet, tid, økonomi og samarbejde på store projekter er jeg også med til at skaffe nye opgaver. I min hverdag har jeg en stor kontaktflade og får indblik i mange forskellige fagligheder – til gengæld sidder jeg ikke så meget ved skrivebordet. Ved at interviewe dem, der skal ende med at bruge vores løsninger, får jeg en meget større forståelse for, hvordan den rette løsning kan se ud, så jeg taler både med dyrlæger, søvnforskere, fysikere, kemikere og alle mulige andre fagpersoner. Det er et virkelig spændende krydsfelt at arbejde i!
Et af de projekter, jeg er mest stolt af at have stået i spidsen for, er Bygning 310 på DTU, hvor vi har leveret et resultat af høj klasse, både ingeniørfagligt og teknisk. Vi afprøvede også en ny, innovativ samarbejdsform med bygherre og entreprenør på projektet.
Ledige stillinger
At arbejde hos os
Karriereudvikling
Studiejob, praktik og projekter
Faglig udvikling