Senior maskiningeniør / maskinmester til produktionsudstyr og utilities

Vi søger en senior maskiningeniør, der elsker at blive udfordret inden for sit fag, og som deler vores passion for at arbejde med pharma og life science.

Vi søger en senior maskiningeniør, der elsker at blive udfordret inden for sit fag, og som deler vores passion for at arbejde med pharma og life science.

ROI consultning står for rekrutteringen af dette job.

Du vil komme til at arbejde med implementering af ombygning/nybygninger af produktions anlæg/utility - hovedsageligt på projekter i Pharma og Life Science sektoren. Stillingen berører stort set alle aspekter i projektet og i alle dets faser. Opgaverne vil være meget alsidige og afvekslende og vil spænde fra projektledelse, specifikation og dokumentation til implementering, tilsyn og test.

Pharma og Life Science divisionen i Artelia består af omkring 100 medarbejdere fordelt på ni afdelinger. Vi har et kontor i Vipperød, et i Kalundborg og to i Søborg, hvor du har mulighed for at arbejde fra. Du bliver en del af afdelingen: ”Mech & Proces - Pharma”, hvor du får 16 kompetente fagfæller, der glæder sig til at få endnu en kollega at sparre med. Du får rig mulighed for at være med til at præge udviklingen af afdelingen, hvor vi gør en stor indsats for at skabe et godt sammenhold i en travl hverdag. For at sikre kvaliteten i vores arbejde mødes vi regelmæssigt i teamet for at drøfte og dele viden. Derudover prioriterer vi at holde os opdateret inden for vores fagområde gennem kurser, ved at besøge relevante fagmesser og ikke mindst gennem specifikke fagdage i Artelia.

Artelia er en dynamisk virksomhed med en flad organisatorisk struktur, hvor der er kort fra tanke til handling. Din hverdag vil derfor være kendetegnet af høj faglighed, frihed under ansvar, en stor grad af videndeling og hurtig eksekvering.

Vi tilbyder

  • Mange spændende og udfordrende projekter
  • Et stærkt fagligt netværk med engagerede og kompetente kollegaer
  • En kultur, hvor trivsel, samarbejde og arbejdsforhold prioriteres højt
  • Et dynamisk og inspirerende miljø med rig mulighed for personlig udvikling
  • En arbejdsplads, hvor ”frihed under ansvar” er en kerneværdi
  • Gode karrieremuligheder, som understøttes af interne uddannelsesforløb i Akademi, hvor vi underviser i ledelse, projektstyring, BIM og andre faglige områder
  • Attraktive medarbejderforhold med bl.a. sundhedsforsikring, medarbejderbonus, frokostordning, aktive personaleklubber, sports- og kulturarrangementer, studie- og skiture samt en attraktiv lønpakke.

Hvis du kan se dig selv i stillingen, modtager vores rekrutteringskonsulent, Thomas Ludvigsen, gerne din ansøgning og dit cv på: tl@roiconsulting.dk. Anfør i emnefeltet: ” Senior maskiningeniør/ maskinmester til produktionsudstyr og utilities ”.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Thomas på tlf.nr.: 5121 0707.